AHP

Volkswagen Partner Prizren

Partneri Juaj i autorizuar për shitje dhe sevisim të Volkswagen Automjeteve në Republiken e Kosovës.
Ihr Volkswagen Partner für Neuwagenverkauf und Fahrzeugservice in der Republik Kosova.
Volkswagen Authorized Partner for sales and sevicing of vehicles in the Republic of Kosova.

10404263_741910912536176_5671131715178098860_n

 

NDJEHU KAMPION!

AHP – Partneri Juaj për Volkswagen në bashkëpunim me Raiffeisen Leasing dhe Kompanin e sigurimeve Illyria, ka përgaditur Ofert speciale për blerjen e automjeteve te reja.

- Secili klient që shfrytëzon fushatën “NDJEHU KAMPION” merr falas një TV Samsung SLIM LED 3D – 40″ coll.

- Kompania e sigurimeve Illyria ofron sigurim KASKO falas për vitin e parë.

- Raiffeisen Leasing ofron sigurimin dhe regjistrimin e parë falas.

Për automjetet deri ne 22.000€ pjesëmarrja është 0%, ndërsa për automjetet prej 22.001€ – 25.000€ pjesëmarrja është vetëm 10%.
Oferta vlen deri më 31 Korrik 2014.

Mirë se vini në Volkswagen!

 

Polo e Re

Polo 0Polo e Re prezantohet nga ana e sajë e hijshëm me një karkter të fortë dhe dynamik si kurrë …

Me shume…

Golf GTI i Ri

Golf GTI i Ri

Ma te mirët e dinë se është një privilegj të ngasesh Volkswagen.
Kët e deshmon edhe …

Me shume…

40 vjetë me GOLF.
Automjet i krejtë gjeneratave

5 Vjetë Garancion

5 Vjetë Garancion dhe Çmimi për për vetem 15.990 Euro …

Me shume…

 

 

 

 

 

 

Keshtu na gjeni:

Autoudha (Autostrada) Prishtina – Tirana A1 (R7):

Ne daljen Prizren Veri e leshoni Autoudhen. Ne funde te Autoudhes ne Rrethrrotullim ne Daljen e pare drejtohuni per Prizren.
Vazhdoni (1 km) deri ne Udhekryqin e Tranzitit, pastaj majtas drejtohuni ne drejtim Prizren Lindje (M25).Vazhdoni (4 km) deri ne funde te Rruges  Tranzit.Ketu drejtohuni majtas ne drejtimin Prishtine/Suhareka (M25). Pas 2 km ju keni arritur ne cakun tuaj.
KarteSo finden Sie uns:

Autobahn Prishtina – Tirana A1 (R7):
Sie verlassen die Autobahn bei der Ausfahrt Prizren Veri.
Nach Verlassen der Autobahn beim Kreisverkehr die erste Ausfahrt Richtung Prizren folgen.
Nach ca. 1 km bei der Kreuzung links auf die Transitstraße Richtung Prizren Lindje (M25) abbiegen.
Die Transitstraße ca. 4 km bis zum Anschluss M25 folgen.
Anschließend links abbiegen in Richtung M25 Prishtina-Suhareka.  Nach ca. 2 km haben Sie Ihr Ziel erreicht.